Krátkodobý i dlouhodobý pronájem vozů

Mnoho lidí dojíždí za svojí prací desítky kilometrů denně a jsou odkázání na svůj automobil. Bez automobilu by se nedostali do práce a bylo by to kompletní ztížení celého dne. Pokud patříte mezi tuto sortu lidí a život bez automobilu se neumíte představit, tak byste měli vědět, že v případě poruchy existuje levná autopůjčovna Praha, která Vám nechá přesně vybrat, jaký vůz chcete.

levná autopůjčovna

Pokud jste doposud byli skeptičtí k autopůjčovnám, tak nyní určitě změníte názor. V dnešní době už se totiž nejedná o žádnou lichvu a autopůjčovny patří k hojně vyhledávaným náhradám za Váš vůz. V případě krátkodobé, i dlouhodobé poruchy, se na ně můžete obrátit a vybrat vůz, který se Vám libí. V jejich vozovém parku najdete vozy nejrůznějších tipů, a to včetně nejrůznější motorizace. Najdete zde však i minibusy, díky kterým nebude problém převést větší počet t lidí. Samozřejmostí je, že jsou vozy ve výborném stavu a také v naprosté čistotě. Můžete tak ihned vyrazit za zákazníkem, či na firemní cestu, a to bez obav, že byste se zašpinili. Naplánovat se s firmou dá i přistavení vozu po Praze zdarma, a to i na letišti Václava Havla. Pro snadnější platby, lze uhradit částku kartou.

levná autopůjčovna

V případě, že zvolíte tuto autopůjčovnu, se můžete spolehnout na poskytnutí autosedačky zdarma. Nemusíte tak tahat svojí a s dítětem můžete ihned vyrazit na cesty. V případě, že chcete jet na hory, tak se nezapomeňte připomenout na řetězy, díky kterým vyjedete kde, jaký kopec. Havarijní a zákonné pojištění je samozřejmostí a vůz je chráněný imobilizérem a zámkem řadící páky. Dálniční známka je platná pro celou Českou republiku, a to v ceně zapůjčení.

Jestliže tedy nevíte, jak dlouho bude trvat oprava Vašeho vozu, tak neváhejte a obraťte se na tuto autopůjčovnu. Zaručeně si zde vyberete vůz, který Vám bude vyhovovat a jízdu s ním si určitě zamilujete.v

You may also like...