Kde sehnat na svatbu šaty pro plnoštíhlé ženy

Svatba je výjimečným životním krokem, a aby se vydařila, je k tomu zapotřebí mimo jiné i patřičné oblečení. Pokud nepatříte zrovna k lidem, kteří plánují svatbu veskrze extravagantní, například v průběhu seskoku padákem, při letu v balónu nebo v potápěčských mundúrech pod hladinou přehrady, budete jistě vyhledávat oděv odpovídající svatebnímu obřadu na městském úřadě nebo v areálu kostela. Tím však samotná svatba nekončí, následuje svatební hostina a případné další oslavy v pronajaté restauraci či ve venkovním prostranství. Vhodný oděv by měla mít nejen nevěsta a ženich, ale i ostatní svatebčané.

šaty na svatbu

Poměrně velký problém bývá opatřit šaty na svatbu pro plnoštíhlé. Mnohdy strávíte dlouhé hodiny hledáním vhodného obchodu, ať už kamenné prodejny, anebo internetového prodejce, který nabízí velikosti takové, aby padly i plnějším postavám. Většina specializovaných e-shopů ke svým produktům využívá modelky, jejichž silueta je obvykle štíhlá, až hubená, což je pravý opak toho, co hledáte. Problém s vhodnou velikostí je zkrátka fenomén dnešní doby, ačkoli se ví, že mnoho žen ideální postavu nemá. V zámoří j dokonce přibližně tři čtvrtiny populace s nadváhou a tento trend se bohužel rozšiřuje i do Evropy.

svatební den

Samozřejmě by bylo vhodné do svatby nějaké to kilo navíc shodit, ale ne vždy je to tak jednoduché, a ne všichni lidé jsou na tom tak zdravotně dobře, aby si mohli dovolit cíleně hubnout. Někdy je to běh na dlouhou trať a tak bychom měli být shovívaví a i těmto lidem dopřát slavnostní chvíle, protože na ně mají nárok stejně, jako všichni ostatní.

Naštěstí existují obchody, které tento problém řeší cíleně, a nabízí zboží pro plnoštíhlé osoby v takovém rozsahu, aby se oblékaly podle svého vkusu a nemusely se přizpůsobovat omezenému sortimentu, který zcela neodpovídá jejich vnitřním představám.

You may also like...